Σάββατο, Μαΐου 09, 2009

Ομιλία Κ. Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη


Γεια σας,
πριν από λίγα λεπτά τελείωσε την ομιλία του ο κ. Καραμανλής στην συνεδρίαση του κόμματος στην Θεσσαλονίκη.

Αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του κάνοντας κατά μέτωπο επίθεση στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου. Τον κατηγόρησε για ανευθυνότητα, σκανδαλολογία, ασυνέπεια και ανέφερε ότι "τον αφήνει πίσω" για να πάει την Ελλάδα μπροστά!!!

Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός από τα συνεχή σκάνδαλα έχει χάσει τον προσανατολισμό του... Εκείνος είναι πίσω και προσπαθεί να τραβήξει την Ελλάδα μπροστά, αλλά στην λάθος κατεύθυνση...

Κλείνοντας την ομιλία του είπε απλές γενικολογίες, από αυτές που έχουμε συνηθίσει να ακούμε. Δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο. Τόνισε ιδιαίτερα να ότι πρέπει να θωρακιστεί η Ελλάδα απέναντι στην κρίση. Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ότι η κρίση έχει μπει ήδη μέσα. Αν θωρακίσει την Ελλάδα τώρα, θα την θωρακίσει στην ίδια πλευρά με την κρίση!!! Το έχει αντιληφθεί άραγε?

Η δική του κυβέρνηση βασίζεται σε βουλευτές με αμφίβολο παρελθόν και τιμιότητα. Αν δεν κινδύνευε η κυβέρνηση, θα του είχε διώξει όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά και από το κόμμα.

Προσπάθησε επίσης να μας πείσει ότι το κλείσιμο δεν ήταν ξαφνικό αλλά προγραμματισμένο, εν όψει ευρωεκλογών. Αλλά ως απλός χαζός πολίτης έχω ένα ερώτημα:

"Αφού ήταν προγραμματισμένη ενέργεια, γιατί ο πρόεδρος της Βουλής κ. Σιούφας, ξαφνιάστηκε από αυτό το γεγονός?" αναφέρουμε ότι είχε ήδη καταρτίσει το πρόγραμμα της βουλής για την ερχόμενη εβδομάδα και είχε ενημερώσει τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Καραμανλής προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας πείσει για την ορθότητα των πράξεων και των αποφάσεών του. Είναι όμως αδύνατο να το πετύχει, αφού ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει πλέον τον εαυτό του...

Αν θέλετε να διαβάσετε την δήλωση, θα την βρείτε εδώ, αν η σελίδα δεν ανοίγει, διαβάστε κάποια παλιότερη... Ίδιες θα είναι!

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση...

Γιώργος Φακίτσας

Πολλές δικαιολογίες είναι πάντα λιγότερο πειστικές από μία. Aldοus Huxley, 1894-1963, Άγγλος Συγγραφέας


4 σχόλια: